fredag, juni 27, 2008

Reptiler og kino

I går hadde vi en hendelsesrik dag. Jeg hentet Hedin på SFO ved 13-tiden, og vi tok bussen til byen. Der traff vi Anita (Eiriks kusine) og nevøen hennes Benjamin utenfor Oslo reptilpark. Vi tittet på reptiler og tok bilder av noen av tøffingene. Hedin og Benjamin fikk klappe hver sin skjeggagam! Etter å ha tusset rundt i en time bestemte vi oss for å gå på kino. Da kom Eirik tuslende også. Vi så på "Den magiske leketøysbutikken". Det var en helt grei og søt familiefilm med fantastiske kulisser..ikke mer enn det. Og etter det igjen spiste vi på Peppes pizza på Aker brygge. Det er den eneste Peppes-restauranten som er tilrettelagt for barn. De har en egen familieavdeling. Da vi skulle gå derfra kom det er skikkelig tordenvær som vi ble litt fascinert av. Og så om regnet. Det var ikke fullt så fascinerende. Vi var ikke hjemme før nærmere 22:30....og det var ikke lett å få Hedin til å stå opp i dag selv om klokken var 09.

Men vi hadde en veldig hyggelig dag i går. Hedin og Benjamin gikk så innmari godt sammen, det er bare ett år mellom dem og de er tremeninger. Neste gang Benjamin skal være hos Anita skal vi nok klare å finne på noe sammen igjen.

1 kommentar:

Trine sa...

Heisann! Dersom du er interessert i reptiler så kan jeg anbefale Zooen i Charlottenberg. Det er bare 2 timer m bil fra Oslo og her finner du: Øgler,varanaer, iguaner, kvelerslanger og giftslanger( cobra, mamba,klapperslanger m.m.),silkeaper,lemurer, nesebjørner, papegøye m.m.
Et flott sted å besøke for familiem og uten barn.Følg skilt til zoologisk Park fra rundkjøringene ved shoppingsenteret når du kommer til charlottenberg fra Oslo.
Det er dilig lunch der i spisestedet som ligger vegg i vegg. Gå inn på cafecroconilen.no.
God tur!