onsdag, august 09, 2006

Tilbake fra ferie

I kveld kom jeg og min lille familie hjem fra den siste delen av bortreist sommerferie. Vi har vært 10 deilige dager på hytta til familien min. Den ligger i Kilsund mellom Arendal og Tvedestrand. Da vi kom ned var mamma og pappa der og vi spiste middag før de reiste hjem. Vi hadde store planer om å dra til Dyreparken i Kristansand mens vi var der, men etter en titt på prislisten, som konkluderte med kr. 740,- bare i inngang (!), fant vi ut at Kilsund er et blivende sted. Dyreparken får vi ta når Hedin er større og får mer ut av det.
Det regnet de første dagene, så det ble litt GameCube-spilling, besøk til Cecilie på tirsdag og akvarie-tur til Risør på onsdag. men på torsdag kom onkel Frode med solskinn, og på fredag kom Eiriks foreldre med mer solskinn og varmt vær.

På lørdag var vi på Trebåtfestivalen i Risør for å sikle litt. Vi glemte å ta med smekker til de store guttene Det var heller ikke nødvendig ettersom festivalen egentlig ikke helt levde opp til forventningene. Det er rett og slett for mye umartimt dill og dall som selges der. Men en ting som må anses som høydepunktet på festivalen (bortsett fra da vi fant litt etterlengtet skygge rett før vi dro hjem) var sjørøvertoktet med Den Grusomme Grønne Leslie (eller Boy Leslie som den heter til når den ikke er på sjørøvertokt) der selveste sjørøverkapteinen Stein Gal ledet an med aktivitetet for barna. Det var gøy for både små og store pirater og sjørøverprinsesser.


Så neste uke starter skolen for de store og SFO for den lille. Ferien er over og virkeligheten står ved døren og prøver å lokke meg ut. Jeg må vel ut om jeg vi eller ikke.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det er godt å ha gode ferieminner å tenke tilbake på, når hverdagen står for døren. Det har vært en deilig sommer, selv om dere ikke kom til Kilsund før i august. Varme hilsner fra mamma og pappa.