søndag, juli 16, 2006

Ny mobiltelefon

Ikke nok med at den stasjonære pcen min takket for seg da vi kom hjem fra Russland, så tok min kjære SonyEricsson mobil K700 kvelden i forigårs. Det var nøyaktig ett år og tre måneder siden jeg kjøpte den. I går morges ble jeg vekket av Eirik med en "Siv, jeg tror vi må ut og kjøpe ny telefon til deg i dag". Jeg var særdeles morgengretten ettersom telefonen min måtte byttes ut bare på grunn av at lademekanismen brakk inni ladehullet. Derfor har jeg ikke kontaktene mine, ikke ringetonen min eller bilde av Eirik når han ringer eller sender melding, også sitter jeg med en dyr deskstand som jeg ikke kan bruke nå siden kontaktene ikke er de samme. Verden er fæl! Men jeg fikk da en ny telefon til en krone, en SonyEricsson K750, som jeg håper at jeg vil skjønne etterhvert. Den har så mye fancy greier at jeg føler meg skikkelig gammel. Jeg skjønner jo ikke hva jeg skal med alt dette, blant annet et lys som kan sende SOS i morse! Jaja...den dagen jeg har skjønt dette går vel denne også i stykker.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med ny, men ikke ønsket mobil, siden du var så fornøyd med den gamle. Trodde det ikke var så stor forskjell fra den ene modellen til en nyere, når du holdt deg til samme merke! Men det er klart med alt det fancy utstyret som finnes, er det ikke alltid så lett for selv en ungdom.
Lykke til med mobilen fra mamma.

Anonym sa...

Det er nok ikke for ingenting av det kalles "disposable phones" andre steder på planeten...
Jeg har maken til din gamle, men sliter enormt med 'joysticken' på den - og skulle mer enn gjerne hatt råd til ny mobil. Men jeg vil jo ikke bytte operatør, så :P

Lykke til med ny mobil, og husk å kjøpe en 'veske' til den så den ikke blir full av støv & fukt... :)