lørdag, mars 31, 2007

27 år i dag

I dag har jeg bursdag og ble 27 år. Dagen har vært veldig fin.
Etter frokost fikk jeg gave fra Eirik og Hedin: det nyeste Zelda-spillet til Gamecube. Da jeg åpnet den fikk øynene mine et rart skinn og munnen et drømmende smil. Gjett om det er et spill jeg har gått og tittet etter lenge, men bare sett det i Wii-utgaven.

Etter det dro vi tre på båthavna for å spise is og se på Frode som jobbet. Da vi hadde gjort det bestemte vi oss for å kjøre til Plantasjen på Skullerud. Der har de fisk, skilpadder og fugler. Moro for Hedin mens Eirik og jeg ser på blomster. Jeg kjøpte meg en ny orkidé og Hedin fikk sin første kaktus. I posten fikk jeg bursdagskort fra søsteren min i USA. Så gøy at det kom fram på dagen.

Senere spiste vi middag på Big Horn på Aker brygge med Eirik sin familie. Det var veldig god mat. Jeg valgte stedet med Hedin i tankene. Gutten er en kjøtteter av en dimensjon jeg aldri har sett før hos et barn. Før maten kom fikk jeg enda flere gaver. Jeg fikk penger (det kommer alltid godt med), nytt (og veldig bra) håndfri-sett og minnekort på 1GB til mobilen min. Nå kan jeg ha flere enn de fire sangene jeg hadde plass til før. Tusen takk for alle gaver og kort og telefonsamtaler og sms'er jeg har fått i dag!

Mamma og pappa skulle være med på middagen, men de ble syke i dag. Det var veldig trist, men ikke noe å gjøre med det. Dere var savnet, begge to. Men vi skal feire bursdag når de er friske igjen.

Sånn, nå er det bare tre år til jeg blir 30!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du hadde en fin feiring på 27 års- dagen, og det er vi glade for. Men vi var veldig lei for at vi ikke kunne være sammen og feire dagen din. Håper formen er på plass til torsdag, så vi kan kose oss sammen!
Klemmer fra mamma og pappa.

Miriam: sa...

Hei! Gratulerer med overstått! :-) Synes bloggen din er så fin, at jeg bare MÅ smugtitte i blant.

Ønsker deg en riktig god påske! (På Teisen?) Skal forresten jobbe på Prix på påskeaften. Man kan vel aldri si nei til 100%. hehe..

Miriam

Siv Christine sa...

Takk Miriam. Jeg har tittet litt på bloggen din også :)