tirsdag, mars 13, 2007

Sykehelg

Jeg var syk i helgen. Det begynte på fredag mens jeg var på skolen. Jeg begynte å føle meg slapp og litt svimmel. Det fortsatte utover kvelden mens jeg var på jobb. På lørdag dro jeg på jobb under tvil, og fant ut at jeg burde ha holdt meg hjemme. Da jeg dro fra jobb den kvelden gav jeg beskjed om at jeg ikke kom på søndag. Det var nok lurt. Natt til søndag sov jeg med en bøtte ved siden av senga, og våknet om morgenen med en hodepine som ikke hørte denne verden til. Jeg dro ikke på skolen på mandag, for da var jeg ikke noe særlig bedre Jeg sov fra etter frokost til omtrentlig halv fire. I dag har jeg også holdt meg hjemme. Jeg merker at det har sluppet taket i meg nå selv om jeg er litt redusert fortsatt. I morgen skal jeg og en av klassene mine på Folkemuseet. Det gleder jeg meg til.

Jeg håper at det var det jeg merket av vinterens/vårens influensa. Jeg hater å være syk, for jeg klarer ikke å ligge i ro og slappe av. Ikke lar jeg noen dulle med meg heller.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hvordan kan du la være å ringe mamma når du er syk? Er det for at jeg ikke skal bekymre meg? Dette sier deg at jeg ikke har vært inne på bloggen din på en stund - hm!Regner med at du er frisk og rask nå, så kanskje du kan gi lyd fra deg snart? Mange klemmer fra pappa og mamma.