søndag, april 15, 2007

Sol og oppgaver

Solen skinner og jeg sitter ute og leser og inne og skriver en kvalifiseringsoppgave. Innleveringen er på mandag, og jeg har litt dårlig tid nå. Men det er min egen skyld. Jeg leverte en oppgave begynnelsen av mars som ikke ble godkjent, så da må jeg skrive en annen oppgave. Men innleveringene er ikke ferdige med denne oppgaven. Når jeg leverer på mandag er det henholdsvis 11 og 14 dager til de to siste oppgavene skal inn. Alt skal gjøres i siste liten....

Fra 1.mai skal jeg lese til eksamenene mine som er 22. og 24.mai. Så lenge jeg får ståkarakter på de to eksamenene kan jeg vinke far vel til Blindern og Universitetet i Oslo. Jeg drømmer og fantaserer om å bli ferdig med bachelor-graden min. Så får jeg se hva jeg gjør til høsten. Jeg har søkt opptak til årsstudium i biblioteksfag ved Høgskolen i Oslo. For tiden søker jeg jobber med fast stilling. Dersom jeg blir tilbudt en fast stilling som jeg vil ha er det mulig at jeg takker nei til studieplassen ved HiO nå, men at jeg tar det studiet senere. Jeg er litt studielei, selv om et studiemiljøskifte kan være godt. Men jeg har ikke bestemt meg ennå. Jeg tar tiden til hjelp og ser hva som skjer.

Oppdatering: Oppgaven ble godkjent. Wii! (25.april)

2 kommentarer:

Anonym sa...

La drøm og fantasi bli virkelighet når det gjelder bachelor-graden! Fra 1. mai må du bare fokusere på å lese til eksamenene 22.mai og 24.mai og få ståkarakterer! Da har du hele sommeren foran deg som du kan nyte og dessuten gjøre et valg for høsten. Lykke til Siv! Mamma.

Anonym sa...

Titter innom igjen jeg.. Må jo holde meg oppdatert. :-)

Så spennende at du snart er ferdig. Du er virkelig flink! Biblotekarstudie høres også spennende ut. Høyskolen i Oslo er veldig bra. Spesielt sosialt sett. Studerte ett år der for noen år siden nå, og det var et fint år.

Ønsker deg lykke til med oppg så lenge!