fredag, desember 19, 2008

Eksamen

I går hadde jeg den siste skoleeksamen ved HiO (med forbehold om konteeksamen). På mandag hadde jeg eksamen i Teori og analyse. Jeg føler at det gikk veldig bra. Oppgavene var nært knyttet opp til et arbeidskrav jeg levere i oktober. Men jeg lærte en ting: Ikke gå ut og spis sterkt krydret Thai-mat kvelden før eksamen. For det første hadde jeg et mareritt den natten som satte et helvetes støkk i meg. For det andre måtte jeg på do omtrentlig en gang i timen i løpet av en fem timers eksamen. Jeg ble ikke dårlig av maten, men den sensitive magen min tålte ikke krydderet.

I går hadde jeg eksamen i KoG-fagene (Kunnskapsorganisasjon og gjenfinning). Om jeg står på den er jeg lykkelig! Jeg føler selv at det gikk enten helt greit eller gjennomsnittlig på trynet. Jeg vet ikke helt, jeg. Men det går helst godt.

Etter eksamen gikk jeg ut med tre andre tupper og spiste middag og drakk tilsammen en flaske rødvin hver. Det var deilig å være litt på snurren. Og jeg var så utmattet da jeg kom hjem på kvelden at jeg ikke husker verken å ha lagt meg eller lest på sengen. I følge mannen sovnet jeg visst i boken. Da jeg våknet i dag var jeg helt sikker på at det fortsatt var kveld og at mannen ikke hadde lagt seg ennå. Men han hadde allerede dratt på jobb. Jeg fikk barnet opp og på skolen før jeg tok to Paracet og la meg. Jeg sov til klokken 12...

Ingen kommentarer: