søndag, april 20, 2008

Siste vakt på kinoen

Nå, i dette øyeblikket er jeg på den siste vakten min ved Oslo kino. Jeg har jobbet der i nesten syv år. Det er bare bitte litt vemodig, men mest bare deilig å vite at for hver billett jeg selger i kveld er jeg nærmere å aldri, aldri sitte i en kasse på en kino noen gang! Når denne kvelden er over skal jeg ikke jobbe på søndager på lang tid. Jeg skal ikke jobbe til langt på kveld, og jeg skal heller ikke ha en jobb hvor jeg føler at kundene ser ned på meg fordi jeg har den jobben jeg har. Nå er det bare fem timer igjen....

lørdag, april 12, 2008

Ny jobb

Jeg har fått meg en relevant studentjobb! Det er som studentassistent på Læringssenteret ved Høgskolen i Oslo. Endelig kunne jeg si opp jobben min ved Oslo kino. Den har jeg hatt i nesten syv år, og nå var jeg så lei at det var vanskelig å motivere meg for å gå på jobb annenhver helg. Heldigvis fikk jeg kortet ned oppsigelsestiden fra tre til en måned. Tusen, tusen takk Svein. Jeg vet ikke om han er klar over hvor glad jeg ble da jeg fikk den beskjeden.

I den nye jobben vil jeg ha arbeidstider som tillater meg å delta i det sosiale livet fremover. Selv om jeg skal jobbe en helg kan jeg allikevel dra på besøk til venner. Det er helt utrolig, og første gang på, som sagt, nesten syv år. Også har jeg fri HVER søndag!

Ja, livet er svært godt nå.

tirsdag, april 01, 2008

Jeg har flyttet

I dag flyttet jeg inn hos Eirik. Og det er ingen aprilspøk!
Nå bor vi endelig sammen - på ordentlig.